EMPRESA

Construccions Josep Alsina, SL és una empresa familiar fundada per Josep Alsina i Ribas fa més de 30 anys i, des de llavors la seva activitat ha estat lligada al món de la construcció, reforma i restauració de tot tipus d’edificacions.

Una llarga experiència professional en els diversos camps de la construcció i la col•laboració amb un ampli ventall d’industrials de confiança, li permet a l’empresa constructora oferir tots els serveis derivats del món de la construcció.

Durant aquests anys, Construccions Josep Alsina, SL ha desenvolupat un creixement continuat i sostingut que li ha permès encarar el temps actuals amb confiança i seguretat.

Actualment, el canvi generacional ha incorporat les noves tecnologies que sumades al grau d’experiència professional adquirida al llarg d’aquests anys, han aconseguit mantenir el tarannà de l’empresa, per tal de garantir màxima qualitat i satisfacció dels nostres clients.

EQUIP PERSONAL I TÈCNIC

L’empresa disposa d’un equip tècnic, administratiu i professional preparat per afrontar tot tipus d’obres.

Disposa d’arquitectes tècnics, per realitzar les tasques de cap d’obra i de personal professional propi, format a la mateixa empresa i especialitzats en els diferents camps de la construcció.